Om Badminton Life

Om badminton life

Her livestreamer vi fra Badminton Danmarks turneringer og mesterskaber, som ikke vises på TV. Det vil sige, at her kan du finde dine kampe, når Badminton Danmark Livestreamer. Fx VICTOR DM, VICTOR Final 4, VICTOR UDM Osv. Du kan også finde videoer fra Denmark Open o. lign.

Du kan let finde den kamp du søger ved at bruge det aktuelle turneringsprogram på badmintonplayer.dk

Vi vil også forsøge at samle alle kampene, som streames via forskellige platforme, fra Badmintonligaen, hvor vi også vil begynde at strema fra rundens kamp med kommentering. Hvis der er klubber der streamer kampe, så lægger vi også gerne link op, så det er let altid at finde frem til. Så som badmintonfan, familiemedlem, ven og kollega vil du kunne følge med fra hele Danmark, når der streames.

Dette er en betaversion. Sideindlæsningshastigheden kan være lidt for langsom, da vi har mange videoer liggende på siderne. Tak for din tålmodighed og forståelse.

mere end lifestreaming

Det er også her, at du kan se videohighlights fra omtalte turneringer og mesterskaber samt læse eller få quicklinks til udvalgte artikler fra events, mesterskaber og spillerportrætter.

FORDELE MED EN LANDING PAGE FOR LIVESTREAM OG VIDEOER

For spillere, klubber, samarbejdspartnere og sponsorer vil badmintonlife.dk være relevant. Vi tænker at gøre BadmintonLife til et simpelt netværksforum, hvor Badminton Danmark vil give mulighed for let at finde frem til ugens eller månedens streams. Så del gerne links med os, hvis du vil være med.