Livestreaming, videohighlights, artikler, fordelspakker, tilbud og netværksmuligheder er noget af det du som badmintonfan, spiller, klub, samarbejdspartner og sponsor kan se frem til at blive en del af på www.badmintonlife.dk.

 

Til VICTOR DM 2022 går www.badmintonlife.dk officielt i luften. Her vil du fra onsdag-torsdag kunne livestreame fra alle baner. Endda med kommentering fra Bane 1. Og ved du, hvad det bedste er? Det er helt gratis. Det eneste, du skal gøre, er at oprette dig som bruger, og så vil du få adgang til et nyt badmintonunivers.

Badmintonlife.dk vil være stedet, hvor du blandt andet vil kunne livestreame fra Badminton Danmarks turneringer og mesterskaber, som ikke vises på TV. Det vil sige, at du i løbet af 2022 foruden VICTOR DM eksempelvis kan livestreame udvalgte kampe fra ’Rundens kamp’ med egen livestreaming-produktion, livescore og kommentering. Så som badminton-fan, familiemedlem, ven og kollega vil du kunne følge med fra hele Danmark.

Men badmintonlife.dk skal være mere end livestreaming. Det er også her, at du kan se videohighlights fra de omtalte turneringer og mesterskaber samt læse udvalgte artikler fra events, mesterskaber og spillerportrætter.

På sigt bliver det også her, at du med din brugeradgang kan få fordelspakker, tilbud og adgang til eksempelvis billetkøb, før det officielle billetsalg begynder, så du kan få de bedste pladser i hallen.

For klubber, samarbejdspartnere og sponsorer vil badmintonlife.dk også være relevant. Der vil blive skabt et netværksforum, hvor Badminton Danmark vil give mulighed for videns- og erfaringsdeling, mens unikke fordele vil være til rådighed.

Scan QR-koden her på siden for allerede i dag at oprette din brugeradgang, og bliv dermed en del af fællesskabet på www.badmintonlife.dk. Vi glæder os til at se dig.