Til danmarksmesterskaberne i 2020 og 2021 viste Line Christophersen, hvorfor hun modtog prisen Årets Komet i 2019 som kun 19-årig. Til begge mesterskaber fejede hun al modstand af banen og vandt DM-titlen. I år drømmer hun nok engang om at få guldet om halsen. Sker dette, laver hun et hattrick, hvilket ikke er sket, siden Tine Baun spillede.

 

– Jeg går og drømmer om at lave et DM-hattrick.

Sådan lyder det fra den dobbelte DM-guldvinder Line Christophersen. Hun ser frem til at tage til Esbjerg og spille VICTOR DM, og hun håber på, at hun kan hive endnu en DM-titel i land.

Finalen ved mesterskaberne i 2021 blev en gentagelse af året før, hvor finalen blev spillet mellem Line Christophersen og Julie Dawall Jakobsen fra Værløse.

Ligesom året før vandt Gentofte-spilleren og kunne dermed lade sig hylde som danmarksmester efter et vellykket mesterskab i Esbjerg.

– DM sidste år var en rigtig god og vellykket turnering for mig. Jeg spillede nogle gode kampe og fik gang i mit spil og endte også med at vinde, så det er klart, at jeg har gode minder fra det mesterskab.

Ifølge Line Christophersen var det en fornøjelse at forsvare titlen og sætte streg under, at hun er en af Danmarks bedste i damesinglekategorien.

– Det var rigtig fedt at vinde mesterskabstitlen endnu engang. I 2020 var det fedt at bevise, at jeg var en af de bedste damesinglespillere i Danmark. At gøre det i 2021 igen var ekstra fedt, for jeg følte, at nu kunne jeg sætte en tyk streg under, at jeg er god, og at det ikke bare var held første gang, fortæller DM-vinderen.

At vinde DM-guld giver også en stor motivation til at træne og tage ud til turneringer.

– Når jeg vinder sådanne titler, giver det mig lyst til at kæmpe endnu mere og blive ved med at gøre det, jeg har gang i.

Siden DM sidste år har det for Line Christophersens vedkommende stået på en masse træning og en del turneringer. Blandt andet var hun i oktober med til Uber Cup (VM for damehold) i Aarhus, i november var hun tre uger på Bali, hvor hun blandt andet spillede World Tour Finals, og så sluttede hun året af med at spille verdensmesterskabet i Huelva.

Adspurgt direkte mener Line, at det på mange måder har været et rigtig godt år for hende.

– Det har været rigtig fedt at komme ud og spille nogle store turneringer, hvor man møder nogle verdensklassespillere. Det er noget helt andet spil, og jeg kunne spille frit. Disse to ting har givet mig rigtig meget, og jeg føler, at jeg udvikler mig, når jeg får lov til at spille mod så højtplacerede spillere, fortæller Line Christophersen, der for første gang i karrieren var kvalificeret til sæsonfinalerne.

– Det var virkelig fedt, at jeg havde kvalificeret mig til sæsonfinalerne. Det betød meget for mig, at jeg fik mange kampe mod nogle af de bedste i verden.

Hendes håb er, at hun i 2022 kommer ud og spiller endnu flere store turneringer, og at hun får nogle gode sejre med i bagagen.